![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
|
|
| Yeni Başlayanlar Yardım | |
Konu: İkea'dan aldığım bonsai |
|
| Yazar | Mesaj |
|
igav
Yeni Üye
|
![]() Konu: İkea'dan aldığım bonsaiGönderim Zamanı: 27/Ocak/2010 Saat 18:08 |
|
Arkadaşlar bu akşam Ikea'dan bonsai aldım.Bazı kaynakları araştırdım.Şimdi size bazı sorularım var.Cevaplarsanız sevinirim.
1)Toprağı değiştirmeli miyim?Bir yerde okumuştum toprağın altına süzgeç koyayım mı?
2)Kulanmam gereken gübre ve toprak markası önemli mi?
3)Kısacası bonsaimi yaşatmak için önerilerinizi bekliyorum.
4)Bonsaimin türünü bilmiyorum.Orda satılanlar hakınnda bilgisi olan yoksa ben en kısa zamanda resimleri ekleyeceğim.
Yardımlarınızı bekliyorum.Bu ağacı yetiştirmeyi başarabilirsem ben de tohumdan yetiştirmeyi düşünüyorum. Düzenleyen igav - 28/Ocak/2010 Saat 10:15 |
|
|
|
|
igav
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 28/Ocak/2010 Saat 13:42 |
|
Ardaşlar sanırım bonsaim Carmona imiş.Bunun bakımı ile ilgili link var mı acaba?
|
|
|
|
|
igav
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29/Ocak/2010 Saat 17:59 |
|
Neden kimse cevap vermiyor.
|
|
|
|
|
koral.alter
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 08/Mart/2010 Saat 20:35 |
|
merhaba, bu başlık altında buna benzer sorulara bir çok kez gerekli cevablar verilmiştir geçmiş mesajları okursanız ihiyaç duyduğunuz tüm bilgileri bulabilirsiniz hala kafanıza takılan taraflar olursa biz buralardayız yardımcı olmaya çalışırız |
|
|
Saygı ve sevgilerimle
Koral ALTER
|
|
|
|
|
BlackDidThis
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 03/Mayıs/2010 Saat 13:02 |
|
Daha az once vermistim: http://www.bonsaitr.com/forum/forum_posts.asp?TID=486
Aklinizda bulunsun ki bir bonsai govdesinin kayla deger bir sekilde genislemesi icin tohumdan yetistirmeler genelde on yil kadar surecektir. Tabii birbirine asilayarak bir kac tanesini birlestirmezseniz eger. |
|
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|